Еротичен разказ – 1

0
4298

 

Реклама

– Ела тук, де. Няма да те ухапя.

– Така ли? Аз нямам нищо против да ме ухапеш… – усмихна се Ада. Не беше в настроение за секс точно сега, но тялото на мъжа я накара да се замисли. Не беше много мускулест, по-скоро слаб и строен и имаше усмихнати светли очи. Реши да не се замисля много – не й беше присъщо. Отиде до леглото и седна го него. Свали горната си дреха. Той не се церемони много и протегна ръка към бюста й. Опипа гърдите й през блузата, после спусна ръката си надолу към корема й и накрая към бедрата й. Плъзна пръстите си под полата й и се насочи към бикините й. Ада се облегна назад и се остави на ръцете му. Скоро видя, че членът му, след като се беше отпуснал след оргазма с Оля, се надърви отново. Това й подейства много възбуждащо.

Мъжът стана, надвеси се над нея и започна бавно да я съблича. Тя сграбчи пениса му и започна да го масажира. Прокара другата си ръка по задника му. Междувременно той свали блузата и сутиена й и заопипва щръкналите й гърди. Тя изстена. Приближи лицето си към члена му и го облиза по цялата му дължина. Усети, че пулсира в ръката й.

Той леко се отдръпна и разкопча ципа на полата й. Изхлузи я, махна и прашката й и Ада остана само по черните си чорапи. Наведе се над нея и й прошепна:

– Застани на четири крака!

– Това явно ти е любимата поза – каза тя. – Имаш късмет, че и на мен ми харесва.

Тя пъргаво застана на колене и усети силна тръпка, когато го усети зад гърба си. Членът му се отърка в задника й. Мъжът хвана ръцете й и я наведе напред. След това прокара показалеца си по цепката на дупето й и го пъхна във вагината й. Тя изстена. Той бавно задвижи пръста си напред-назад. С палеца си натисна ануса й и тя изохка още по-силно:

– Да!

Натисна и с двата пръста, вкарвайки ги дълбоко и в двете дупки. Тя задвижи задника си, мъчейки се да напъха пръстите му още и още. Той бързо ги извади, отвори един презерватив и Ада извика като обезумяла:

– Хайде! Чукай ме! Бързо!

Той не чака втора покана. Притисна пениса си към нея, наведе се и хвана гърдите й. В следващия миг го вкара във вагината й съвсем малко, така че тя полудя от възбуда и се натисна към него.

– Вкарай ми го целия!

Той започна да мачка гърдите й и да вкарва и изкарва члена си от нея. Тя още повече се наведе, за да може той да го вкара по-дълбоко. И тогава, едно внезапно и силно движение, мъжът го напъха целия в нея. Тя извика. Той започна да я чука бързо и настървено, прониквайки толкова дълбоко, че повече сякаш физически не беше възможно. Тя стенеше в екстаз и се движеше ритмично, обхващайки члена му с вагината си.

– Да! Да!

Той вкара отново палеца си в задника й и това вече я накара да спре да мисли. Искаше само да я чука силно и да свърши по-скоро. Той усети и засили още повече ритъма. Миг по-късно дя свърши така силно, че едва не падна от леглото.
Двамата полежаха няколко минути, запалиха цигара и си я размениха няколко пъти. Тогава влезе Оля.

– Е? Какво ще кажеш за моя жребец?

Ада се усмихна лениво и каза, едва мърдайки устни от умора:

– Шест точки.

Мъжът също се усмихна и погледна Оля.

– Ако искаш, после може тримата заедно…

Тя го изгледа.

– Друг път. Сега двете с Ада трябва да си поговорим. А ти…

– Аз да си ходя, а? След като изпълних задълженията си – той се засмя.

– Точно.

Мъжът стана и се облече. Ада продължаваше да лежи отпусната след разтърсващия оргазъм.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here