Еротичен разказ – 1

0
4875

Той веднага се приближи към леглото, но Ада го спря.

Реклама

– Не, прекалено си облечен. Виж ме мен…

Съседът не чака втора покана, бързо съблече панталона и ризата си, после смъкна и боксерките. Тя го наблюдаваше похотливо.

– Сега вече можеш да дойдеш.

Той се приближи и махна чаршафа от нея. Тя стана, придърпа го към себе си и го целуна, вкарвайки езика си дълбоко в гърлото му. След това го бутна на леглото. Той легна, едва гледащ от възбуда, нетърпелив да я изчука.

Тя се разкрачи и седна върху него така, че пенисът му остана зад дупето й. Започна да търка бузите на дупето си в него и той застена. След това тя се навдигна и застана така, че вагината й беше над члена му. Докосна го леко със срамните си устни, потърка го и се отдръпна. Той изстена още по-силно. Тя се изправи, седна до него и започна да опипва гърдите му, после корема, вътрешната страна на бедрата, като старателно заобикаляше пениса, което толкова много го дразнеше. За миг спря да пипа него и хвана гърдите си. Започна да ги масажира бавно, прокарвайки показалец по зърната им. После се наведе над него и пъхна зърното на едната си гърда в устата му. Той го засмука, докато ръцете му обхванаха задника й и го стиснаха силно.

Малко след това Ада отново се отдръпна и седна разкрачена върху него. Пак започна да дразни пениса му, но вече се търкаше в него по силно, даже седна за малко така, че почти си го вкара. Но се отдръпна и се свлече надолу. Приближи устни към члена му и бавно го облиза. Той изохка блажено. След това погали тестисите му, после бедрата. После леко засмука главичката на пениса, смука го известно време, след което внезапно го налапа почти целия. На мъжа му се стори, че ще загуби съзнание, толкова хубаво му стана.

Ада се изправи и се наведе към нощното шкафче за презерватив. При това движение тя се надупи точно срещу него и той протегна ръка към задника й. Погали го с показалеца си и после внезапно го пъхна в ануса й. Тя застина, както се беше навела, и се натисна към него. Изстена. Остави го да пъхне показалеца си още, усещането беше страхотно. Когато той внезапно го извади, тя се обърна бързо и задъхана каза:

– Искам те. Веднага.

Той бързо сложи презерватива. Тя седна пак върху него и с едно движение се наниза на твърдия му пенис. Изстена толкова силно, че целият блок можеше да я чуе.

– Да!

Той хвана бузите на задника й и започна да се движи бързо в нея. Тя също се движеше, нетърпелива да напъха члена му още по-дълбоко в себе си.

– Да! Да! Да!

С едната си ръка той натисна клитора й и това я накара да забрави къде се намира. Започна да се движи още по-бързо, той също. И двамата стенеха силно и свършиха много бързо и почти едновременно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here