Внимание! Скуката убива!

0
258

Обаче ние от Vratovrazka.bg няма да позволим да скучаеш…
boredoma_kills_inside

Реклама

Очилатите чичковци от някакъв британски университет залегнали над дебелите книги, за да открият, че ако скучаеш, вероятността да гушнеш букета по-рано е с цели 40% по-голяма.

И, за да не си помислиш, че си говорят просто ей така, трябва да знаеш, че от Департамента по епидемиология и публично здраве във Великобритания разгледали едно по-старо изследване. То включвало интервюта на 7524 човека на възраст между 35 и 55 години и се е провело между 1985 и 1988 г. Неговата цел била да установи нивата на скука сред населението.

След като разполагали с тази предварителната информация, от Департамента по епидемиология проверили каква част от хората, участвали в интервютата, все още били живи през април 2009 г. (по това време най-младите участници в изследването би трябвало да са навършили 60 години, а най-възрастните – 80).

Вероятността за отегчените да са ритнали камбаната до края на изследването била с тъкмо 37% по-висока от тази за щастливите им събратя. Рискът от развитие на най-различни сърдечни заболявания при скучаещите също бил по-висок.

Вадиш голям късмет, че си мъж, защото според първоначалното изследване (онова от 80-те) от скука по-често страдали жените – тъкмо два пъти по-често. В същото време рискът да пукнат от скука бил по-висок сред младшите служители и обслужващия персонал. (Време е да се напънеш за повишение!)

Още една причина да не се притесняващ от скуката е и фактът, че четеш Vratovrazka.bg. Наши непотвърдени и непроверени изследвания показват, че оптималната доза Vratovrazka.bg – 2х1 статия на ден, без предварителна консултация с медицинско лице – предпазва от скука съвсем ефективно и ще можеш да си доживуркаш до щастливи и в никакъв случай скучни старини с нас.

Снимка sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here