Светът все още не е свършил

0
293

А днешната дата изглеждаше толкова подходяща за целта – 09.09.09. Вярно, денят още не е свършил, ама, мамка му, ако светът щеше да свършва днес, поне да беше свършил преди началото на работния ден! Представяш ли си тъкмо да тръгнеш на по бира след работа и да се окаже, че кръчмата вече е изпепелена от извънземните?!?

Реклама

Ако четеш това, значи почитателите на окултното и общуващите със странни сили за пореден път са останали разочаровани. Въпреки че днешната дата изглеждаше на много гадатели, магове и врачки като перфектния ден за свършек на света, това май ще се окаже просто деветия ден от деветия месец на деветата година на хилядолетието. Иначе казано, обикновен ден.

Апокалипсис, черна дупка, създадена в колайдера в ЦЕРН или свински грип – това бяха най-популярните варианти за край на планетата. Аз бих добавил още един сценарий – руските комунисти решават да поздравят българските по случай Девети септември, само че вместо копчето за фойерверките натискат копчето за ядрените ракети. Упс!

Като се замисля, гадничко ще е светът да свърши днес. Представяш ли си колко неща ще изтървем?!? Например:

1. Все още не сме видели петдесет и втората гола снимка на Карла Бруни, която се продава на търг за рекордна цена.

2. Не сме пратили отбор на световното в Южна Африка – ако светът не свърши днес, шансовете за това са значителни все пак (в момента цяла Италия трепери от страх, а кулата в Пиза почти е паднала от ужас)!

3. И, най-важното, не сме стигнали до момента, в който си седим пред компютъра, засърбява ни главата и още преди да се почешем, получаваме съобщение от новото приложение на Гугъл, което ни предлага шампоан против пърхот!

Да, много още имаме да видим. А и утре трябва да си взема палтото от химическо. Така че се надявам, че Земята ще устиска още малко. И че до 10.10.10 гадателите ще измислят някой по-оригинален начин за край на света – аман от епидемии и черни дупки! Не може ли краят на света да дойде в резултат от масова оргия, покрай която всички са забравили да се хранят например? Хайде малко въображение!

Краят на света

Идеята ми в картинка. Визия и изълнение на изображението: Vratovrazka.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here