Случка с iPad

0
174

Жената каза НЕ

Реклама

Имало едно време един човек, който много искал да има iPad 2 на Apple. Успял да си го купи, само че не предвидил едно важно нещо: жена си. Тя му казала, че джаджата е твърде скъпа, че трябва да пестят за колежа на децата, че имат нужда от нова миялна машина или нещо такова. Или просто се разсърдила, че съпругът й не я е питал предварително дали може да си купи iPad.

Причината няма значение, важното е, че жената казала, че не е съгласна с покупката. И човечецът трябвало да върне iPad-а на Apple.

Apple от своя страна явно обичат да са наясно с това какво смятат техните клиенти за продуктите им. И следят защо клиентите им си връщат закупените джаджи – дали заради проблем със самата джаджа или заради нещо друго.

Та, нашият човечец, като връщал своя iPad, написал причината за връщането на залепващо листче. Бележката гласяла: „Wife Said No” („Жената каза НЕ”).

Историята достигнала до двама от вицепрезидентите на Apple, които решили, че нещата не могат да приключат така. Те изпратили на човека нов iPad, безплатен, с нова бележка, отново на залепващо листче.

На бележката пишело: „Apple said yes” – „Apple каза ДА”.

Apple

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here