Пай от мишки – забранен

0
291

Ако си се запътил на екскурзия към Великобритания с цел да си хванеш някоя готина англичанка (стига оксиморони! – б .ред.), освен знаменитата фраза “I love you” е хубаво да си запознат и с някои от техните закони. Защото престоят там е изпълнен с малки капани, които могат да ощастливят не теб, а затворник номер 1546141273, който да се израдва на новия си съкилийник (ти).

Реклама

Затвор
/Снимка Sxc.hu/

Значи, запиши си и запомни:
Незаконно е да се намираш на 100 метра от английската кралица без чорапи. Както виждаш, сексуалният ти живот можеше да бъде жестоко прекъснат от MI-6, ако си беше свалил чорапите с някоя мацка в хотел, покрай който минава английската кралица.

Също така е абсолютно забранено да си тупаш килимите на улицата във Великобритания. Глобата е 200 паунда, но, честно казано, не си струва усилието. Просто не е толкова готино, колкото си го представяш!

Благодарение на Едуард VI чупенето на сварено яйце става от към широката част. В противен случай рискуваш 24 часа в местната пандела. Според някои причината за идиотския закон е манията на краля по спазването на добрия етикет.

В Шотландия
няма нужда да се притесняваш, ако по пътя те напъне нуждата. Всичко, което трябва да направиш, е да почукаш на първата срещната врата. Оттам нататък законът си знае работата. Добрият домакин е задължен да те упъти към тоалетната. Като се замислиш, това е добър подход за разрешаването на проблема с лайната по улиците.

В Северна Англия е напълно позволено да уринираш на публично място, ако го извършваш върху задната гума на превозното си средство и дясната ти ръка е здраво положена върху превозното средство. Тук бъди много внимателен, тъй като, ако объркаш ръцете, си просто още един престъпник. Всички добри граждани се подпират с дясната ръка, лошите момчета – с лявата.

В никакъв случай не си позволявай да размъкваш греда по улицата. Глобата може да достигне 500 паунда. Законният начин е да я натовариш направо в автомобила си. Разходките с нея са забранени и изпълнителният орган хич няма и да се поколебае да те глоби, независимо от декларираните ти фетиши и привързаност към гредата. А всички си мислехме, че светът се е отървал от сексуалните предразсъдъци, а?

Ако влезеш в схватка…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here