На кино в джакузи

0
443

На кино в джакузи

Реклама

Преди седем години приятели на англичанина Ашър Чармън са му на гости. На всички им се гледа филм, само че също така им се топва в джакузито на двора.

Така стигат до логичната идея да прожектират филма върху чаршаф, закачен на кухненския прозорец, така че да могат да до гледат от джакузито на двора.

Известно време киното в джакузи било просто забавление за задния двор на Чармън. Преди около година обаче той решил, че е време да разгърне идеята. Започва да търси интересни места, където да разполага няколкото джакузита, които вече има, за да организира публични прожекции. Интересът към киното в джакузи бързо расте и тези събития вече се радват на доста голяма популярност в Лондон.

Често прожекциите се състоят на покривите на сгради в Ийст Енд в Лондон, откъдето участниците могат да наблюдават залеза, докато пийват шампанско. След това цопват в джакузито, а на голям екран започва филмът.

Във всяко джакузи се събират по осем човека. Най-често хората наемат цялото джакузи, за да го ползват с приятели, но по-смелите нямат проблем и да скочат в топлата вода с непознати хора по бански.

В много случаи филмите, които се прожектират, са класически като Top Gun и Anchorman.

Филмът обаче доста често е последното нещо, което занимава участниците в тези събития. Все пак, когато си под открито небе, пиеш шампанско, наблюдаваш лондонския пейзаж и си говориш с мацки по бански, е нормално да не следиш филма на големия екран.

След като филмът свърши, партито продължава.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here