Колко време зяпаме жени

0
243

Колко време зяпаме жени

Реклама

Според проучване, цитирано от британския вестник „Телеграф“, отговорът е 43 минути на ден. Това прави почти година за времето от 18 до 50-годишна възраст. Мястото, където зяпаме, не е дискотеката, а… супермаркетът! На ден погледът ни се спира на 10 различни жени. Около 9% от тях се чувстват добре, че ги зяпаме, останалите не го одобряват. Времето, което жените прекарват в зяпане на мъже, е само 20 минути на ден. През това време те оглеждат 6 мъже.

От тези резултати Vratovrazka.bg прави 6 важни извода:

1. 43 минути е около един учебен час. Ако наистина прекарваме толкова време на ден, зяпайки мадами, мислим, че е честно тази дисциплина да влезе в учебните програми. За да е по-научно, можем да я кръстим например „Оценяване на екстериорните характеристики на…“ А, не, забрави, по-добре да си е направо Зяпане на мадами. Можем дори да взимаме двойни часове в името на науката.

2. След като само 9% от жените нямат против да ги оглеждаме, в 9 от десетте случая за деня можем да очакваме една от тези последици: да ни погледнат обидено, да ни замерят с обувка или да ни наплюят. Иди след това обяснявай, че не си виновен ти, а природата. И научните изследвания.

3. Необходимо е
да си правим списък за пазаруване, като ходим в супермаркета, защото покрай зяпането на жени може да забравим да купим тампони на половинката и тя да стане подозрителна.

4. Също толкова важно е да укрием резултатите от това изследване от гаджето, защото иначе тя ще започне да ни преследва с въпроса „Кои са останалите 9, а, а, а? Поименно!“

5. След като сме си изпълнили квотата от 43 минути и 10 мацки за деня, вероятно се очаква да затворим очи, когато вечерта по отсрещния тротоар видим да се разхожда Меган Фокс, дошла в България с цел опознаване на българския мъж. Мамка му, минахме се.

6. Ако сме зяпали 9 жени за общо 20 минути, на десетата трябва да отделим останалите 23 минути. Това обаче изисква особено старание, за да не изглеждаме подозрителни, докато преследваме мацка номер 10 по улицата, следейки времето с хронометър и същевременно преценявайки заоблеността на задника й. Това крие и потенциалния риск мацката да е тръгнала на среща с приятеля си. И той да е раздразнен, защото не е успял да изпълни квотата си – остават му цели 5 мацки за оглеждане, а има среща с гаджето си. Ужасно е фрустриран и има желание да набие някого. Отново се минахме, а този път даже се налага да бягаме.

Ако ти хрумват още изводи от изследването, сподели ги в коментарите!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here