Картички за мъже

0
344

С идването на празниците хората започват да си изпращат картички. Картички, на които има нарисувана елха с някое кретенско пожелание. Понякога пожеланието дори е римувано. Това е нещо, което никой мъж не би си позволил да изпрати.

Реклама

Виж, диктаторските картички са нещо напълно различно. Мъжете вече могат да изпращат картички и да не изглеждат меки. Всъщност картичките, които предлага сайтът “Dictator Goods”, са едно доста мрачно празнично предложение.

Хартията, на която са отпечатани картичките, е 100% памук, а дизайнът им е мъжествен и изчистен. От едната страна на картичките се намира първата част от пожеланието, а когато се разгърне картичката може да се прочете цялото пожелание.

Една от тези оригинални картички гласи: „Най-голямото щастие” – лицевата част съдържа топло и стилно пожелание. Когато разгърнеш картичката, се появява целият текст: „…е да надвиеш враговете си, да ги преследваш, да ограбиш богатствата им, да видиш близките им окъпани в сълзи и да притиснеш до гърдите си техните жени и дъщери.”

Любезното послание е мисъл на Чингис Хан.

Друга „празнична” картичка гласи: „Благодарност” от лицевата страна, а когато разгърнеш картичката – „…е болест, от която страдат кучетата”. Топлата мисъл е на Йосиф Сталин.

{morfeo 267}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here