Как да спиш на работното място

0
344

Имаш един куп задачи в офиса, но тъй като снощи си стоял до късно, гледайки научнопопулярни филми, едва си държиш очите отворени. Искаш да дремнеш, но шефът снове наоколо. Как да поспиш поне малко? Нищо по-лесно – трябват си само две такива лепенки и репутация на човек със странен поглед.

Реклама

Лепенки за сън

Е, трябва да спиш седнал, вярно. Също така ще добавиш към имиджа си и способност да не мигаш. Но пък всичко е в името на каузата – да похъркваш блажено, докато колегите ти работят. Разбира се, похъркването не трябва да се приема буквално, за да не станеш „онзи със странния поглед, дето не мига и издава зловещи гърлени звуци”.

А ето и един още по-изискан вариант, в който дори можеш да опреш глава на бюрото!

{morfeo 103}

Но внимавай! Ако олигавиш някой важен документ, може да си имаш неприятности, затова най-добре се подпри на телевизионната програма. Най-хубавото в тази маскировка е, че не само че не изглеждаш заспал, ами дори сякаш мислиш, подпрял глава с ръка. Излъчваш интелигентност и мъдрост, а всички наоколо си казват колко важен и замислен изглеждаш. Шефът дори се чуди не е ли време да те повиши.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here