Жилетка на пениси и медальон-вагина

0
342

Интимните части вече са модни аксесоари.

Реклама

Жилетка на пениси

Ако видиш приятелката си в нещо такова, не сме сигурни дали трябва да се засмееш искрено или по-скоро да й намериш нещо, с което бързо да се загърне, пък било то и чувал. Но пък сме сигурни, че имаш смела приятелка! Жилетката е на Agent Provocateur, казва се “пуловерът Sharon” и е на цена $500. Към нея има и разни екстри, включително и гащи.

/Между другото, докато разглеждахме жилетката, попаднахме на разни други неща и започнахме да разбираме смисъла на сайтовете за женско бельо. Най-вече онези, които предлагат прозрачни гащи, както можеш да видиш от снимките. Това няма общо с темата, ама нямаше как да не се отклоним./

{morfeo 210}

Ако все пак не се чувстват достатъчно предизвикателни с жилетка на пениси, жените могат буквално да си окачат вагините на врата.

Медальони-вагини

Тези медальони-вагини са ръчно произведени по снимка от сайта etsy.com. Значи, мацката си снима интимното място, праща снимка и срещу $23 й правят такъв медальон. Ако пък я е срам, може просто да опише вагината си – форма на вътрешните и външните срамни устни, цвят, дали и колко точно малките срамни устни се подават от големите и колко точно е скрит клиторът.

Представяш ли си всички жени да тръгнат с такива неща? От една страна знаеш какво да очакваш, като я съблечеш, само че от друга изненадата и мистерията тотално се губят.

Модата не престава да ни учудва. След като пенисът стана украса за жилетка, а вагината – бижу, вече не знаем какво още да очакваме.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here