Хотелската стая на бъдещето

0
225

Виртуална двойка
снимка: rafeejewell, Flickr

Реклама

Футурулогът Иън Пиърсън е разработил доклад за това как ще се променят туризмът и хотелите в бъдеще. Той казва, че до 2030 г. хотелските стаи ще могат да се променят според предпочитанията на всеки един гост.

Система за контрол на сънищата

Това е едно от предположенията на Пиърсън за бъдещите хотелски стаи. Тази система ще контролира съдържанието на сънищата на госта в хотелската стая.

Виртуален секс

Дори и приятелката ти да е на другия край на света, в хотелската стая на бъдещето ще можеш да правиш секс с нея. Според Пиърсън виртуалният секс от разстояние ще е възможен до 2030 г. С помощта на специални приспособления двойките ще могат да свързват периферните си нервни системи и така да изживяват емоциите на другия.

Няма как да не се сетим, че към всичко това се прибавя и възможността да изживееш фантазиите си, като промениш външността на партньорката си по време на секс. Това ще става с помощта на специални лещи, които ще променят образа, който достига до ретината ти, така че да виждаш това, което пожелаеш, докато правите секс с приятелката ти.

На всичкото отгоре цялата тази работа ще е напълно дискретна, тъй като партньорката ти няма да знае, че ти променяш външността й, докато си в хотелската си стая. Звучи едновременно интересно и доста стряскащо.

Същите тези лещи ще предоставят директно на ретината 3D образи, за да могат гостите да гледат телевизия и да проверяват имейлите си, докато се унасят в сън.

Още шантави неща в бъдещата хотелска стая…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here