Вечната лунна походка

0
330

Eternal moonwalk

Реклама

До 1983 г. ритмичното вървене на заден ход в най-добрия случай вероятно щеше да ти донесе учудени погледи, а в най-лошия – да изкуши някого да подхвърли динена кора точно зад теб. Не че интерпретацията на Майкъл Джексън на това танцово движение е първа. Но именно с неговото изпълнение от 1983 г. лунната походка става толкова популярна и то като запазена марка на Краля на попа. Оттогава вече никой не я гледа учудено.

Затова създателите на сайта eternalmoonwalk.com са избрали това движение, за да почетат паметта на Джако. На сайта има хиляди видеа, изпратени от хора от цял свят. Всеки може да се снима и да качи своето видео, в което изпълнява прочутата стъпка на Майкъл Джексън.

Гледането на видео след видео е толкова забавно, че ти е трудно да спреш. Хора, кучета, котки, костенурки, предмети – лунната походка може да се види в разнообразни изпълнения, за които никога не би се сетил.

Ти също можеш да се снимаш и да станеш част от Eternal Moonwalk. Само не забравяй, след като си качиш видеото си, да напишеш долу в коментарите номера му, за да те намерим и да те гледаме 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here