Искаш ли да строшиш едно Lamborghini?

0
233

Или може би стара китайска ваза? Ако случайно имаш подобни желания, значи Destruction Company е точно място за теб.

Реклама

Destruction Company

Destruction Company е клуб за богати и отегчени хора, които изпитват удоволствие от това да рушат разни неща. Клубът предлага на членовете си да унищожават каквито решат предмети с помощта на инструмент по техен избор.

Сред предметите, които членовете могат да строшат, са мебели, телевизори, китари, факс машини, мотоциклети, лаптопи, порцеланови съдове. Ако някой има желание да строши нещо, което не е в менюто, може да си го поиска и да си плати за него. Така, дори и желанието ти да е да направиш цяло пиано на трески или да потрошиш ново Lamborghini, имаш възможност да го направиш.

След като си избереш какво ще унищожаваш, трябва само да си избереш инструмент и да действаш. В менюто на инструментите има бейзболни бухалки, стикове за голф, чукове, брадви, мечове, триони.

И когато вече си си избрал коя точно китайска ваза от преди 1000 години да направиш на парчета с помощта на чук, ти остава само да отидеш в клуба, който има склад и покрив, да облечеш предпазно облекло и да започнеш да трошиш. Цялата дандания с чупенето се заснема с камера и след като приключиш, можеш да гледаш филмчето.

Клубът ти позволява да се отдадеш на разрушението сам или с група приятели.

За цялото това удоволствие трябва само да си плащаш годишния членски внос в клуба, както и цената на нещата, които потрошаваш. Цените на обектите за трошене започват от $10 за комплект чинии и $2000 за малък роял и стигат до над $100 000 за луксозен автомобил. (В галерията има и списък на обектите, които можеш да потрошиш, заедно с цените им.)

Засега Destruction Company оперира само в Ню Джърси, но има планове за разпространение към Лос Анджелис и Лондон.

{morfeo 605}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here