Еротично кино в дигиталната епоха

0
244

Cinema ErotiqueЧери Чапман не харесва порното. Смята го за скучно. Сексът в игралните филми пък й се струва показан по детински начин.

Реклама

Затова тя създава Cinema Erotique – независима компания, която прави филми за възрастни. Целта на Чери е да прави еротика – откровена и безсрамна в хубавия смисъл на думата. Това според нея го няма нито в игралното кино, нито в порното. Но думата „еротика“ съвсем не значи, че нещо във филмите на Чери остава скрито… (Както показват тези кадри от трейлърите им.)

{morfeo 96}

Новите технологии вече позволяват да се правят професионални филми за малко пари, казва Чери. Филмите й могат да се купят на DVD или да се свалят от сайта й срещу съответната такса. Интерес има, хората купуват, затова не са й необходими продуцентски къщи.

Когато я питат дали това, че е жена, значи, че прави по-различни еротични филми, тя отговаря, че това не е въпрос на пол. И добавя: „Полът няма значение. По същия начин за мен избирането на Барак Обама за президент беше изключително, защото той е интелигентен, а не защото е чернокож.”

Чери вече е направила над 30 кратки филма със заглавия като „Затворничката”, „Пеперуда”, „Сънят”. Сред произведенията на Cinema Erotique има и експерименти като чернобяла еротика и еротични ужаси.

{morfeo 97}

Снимки от Cinema Erotique

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here