Адам, Sleep Talkin Man

0
274

sleeptalkinman

Реклама

Адам говори насън. Жена му Карън записва най-интересните му откровения и ги публикува в специален блог, който става абсолютен хит. Репликите включват какво ли не – от секс и бельо до сюрреалистични прозрения за пингвини-вампири и зомбирани морски свинчета.

През деня Адам Славик-Ленърд е спокоен, уравновесен човек. Занимава се с реклама и никога не е ял свински котлети. Което не му пречи насън да говори за тях, при това доста странни неща: „Кучешки мъдници. Те се разтягат… [пауза] Свинските котлети са много приятни. Мммммм… Закачи ги на тавана.”

Това изказване е от онзи ден.

Повече от половин милион души от над 50 страни по света следят репликите на Адам в блога, направен от жена му – Sleep Talkin Man. Карън казва, че в сънищата си Адам явно води доста цветно съществуване. Затова тя е решила, че няма право сама да се наслаждава на забавните неща, които съпругът й говори, докато спи. И започнала да ги споделя със света. Оказва се, че светът само това е чакал – блогът и Twitter акаунтът на Карън стават абсолютен хит.

В понеделник, в 5 часа сутринта, Адам събудил Карън с думите: „Майка ти отново е на вратата. Погреби ме. Погреби ме дълбоко.”

Други реплики на Адам от тази седмица са:

„Шшшшштттт… Шшшшштттт… Казвам ти: твоят глас, моите уши. Лоша комбинация.”

„Правя възглавници. Изгори ги бавно, за да стоят пухкави. Мммммм, възглавници.”

„Ти си хубава. Хубава, хубава, хубава, хубава, хубава. [дълга пауза] Сега… Изчезни и бъди хубава някъде другаде. Отегчих се.”

„Чували за картофи. Не мога да си намеря чувалите за картофи. Имам отчаяна нужда от тях. Кой ми взе чувалите за картофи?”

По-стари прозрения…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here