7-звезден хотел за домашни любимци

0
93

Хотел за домашни любимци

Реклама

„Градски опашки” (Urban Tails) в Дубай е първият толкова луксозен хотел за кучета и котки. Когато собствениците на домашни любимци трябва да отсъстват от къщи и няма как да вземат животинчето си, те могат да го оставят в 7-звездния „Градски опашки”, където има всички необходими удобства.

Хотелът предлага настаняване за 70 кучета и 40 котки. Персоналът обещава, че ще полага перфектни грижи за четирикраките си гости.

Във всички кучешки апартаменти има плазмени телевизори, от които се чуват звуци, напомнящи на кучето за дома. Така животното няма да изпадне в носталгия.

Освен това в хотела има фитнес зали на открито и на закрито, външен плувен басейн, място за тренировки на кучета. Една от услугите на хотела е взимане на животното от дома му, включително и в лимузина за животни.

Из целия хотел има уеб камери, за да могат собствениците по всяко време да видят какво прави техният любимец и как се отнася персоналът към него.

Цените на всичко това започват от $31 на нощ за апартамент за малко животно. Малко по-големите апартаменти струват $37-39.

Разбира се, има и кралски апартамент, който струва $105 на нощ. В цената е включен личен иконом за животното и транспорт от дома му до хотела и обратно с лимузина.

Хотел за домашни любимци

Хотел за домашни любимци

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here