Супермаркет за запознанства

0
308

Супермаркет

Реклама

От три месеца в Пекин има супермаркет, в който необвързани хора търсят половинката си. Мястото се казва „I’m Looking For You” и вече е събрало повече от 50 двойки.

Можеш да влезеш в необичайния супермаркет само срещу 20 юана или 3 долара. Като се регистрираш, оставяш данни за себе си и снимка и пишеш каква мацка си търсиш – също като сайт за запознанства, само че в супермаркет. Което е добра идея – докато търсиш жената на живота си, можеш да купиш мляко.

Мениджърът на супермаркета решил да го направи, защото според него хората имат нужда от спокойна и безопасна среда за срещи. Според него сайтовете за запознанства могат да са източник на негативни преживявания в резултат на това, че не виждаш кой стои срещу теб.

Супермаркетът е полезен най-вече за мъжете в Китай. Според китайските власти политиката за насърчаване на семейства само с едно дете кара повечето хора да предпочитат синове пред дъщери. Затова незаконните ултразвукови прегледи, на които майките виждат пола на детето, са чести. И след тях може да последва аборт, ако детето е момиче. Това води до потенциалния проблем на намаляващите по брой жени.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here