Първата секс кукла

0
345

Секс куклаНе се знае на кого точно е хрумната идеята за първата такава играчка, но едно е сигурно – ако можехме да видим ранните секс кукли, със сигурност нямаше да ни се иска да ги използваме.

Реклама

Времето на Великите географски открития обикновено се възприема в романтична светлина – пътувания към непознати земи, рисуване на нови и все по-точни карти и донасяне на някой нов плод или зеленчук. Разбира се, към това се прибавя и поизбиването на някой местен народ. Освен всичко това обаче онези далечни времена означавали кораби, пълни с мъже, пътуващи по море в продължение на няколко години. Иначе казано, никакъв секс.

Затова геният на някой испански или френски моряк измислил първата секс кукла. Тези две националности се борят за честта да са автори на това творение и доказателство за това са  запазените изрази за тези първи кукли: „dame de voyage” (фр.) и „dama de viaje” (исп.) – „дама за пътуване”. Звучи изтънчено, но всъщност не е така.

Тъй като латексът, силиконът и винилът не били още открити, моряците направили първите кукли от плат. Не се знае дали само висшите офицери имали право да се забавляват с тези парцалени дами или пък целият кораб можел да се задоволява с тях. Но едно е сигурно – ако куклата е била една, а моряците – няколко десетки или стотина, то хигиената е била доста неприятен проблем, след като всички са се изреждали на нещастната кукла. Освен ако не са отделяли време да я поизперат и да я прострат на някоя мачта… Няма как да не признаем, че това би било интересно знаме за корабите, откриващи нови светове.

Годините минавали…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here