А може ли секс преди мача?

0
1370

Секс и футбол

Реклама

Не, ако играеш за Англия или Гана. Двата отбора са сред тимовете на световното в Южна Африка през 2010 г., на които не им е позволено да правят секс, докато тече турнирът. Така щели да си пазят силите за терена.

Някои треньори са съгласни с тази позиция, докато други смятат, че малко креватен екшън дори е полезен.

Отборът на въздържателите: Гана, Англия, Испания

Гана: никакъв секс!

Говорителят на Ганайската футболна асоциация дори казва, че на футболистите не им е позволено да приемат гости – приятели, роднини и съпруги – в стаите си. Особено стриктни са правилата за съпругите и приятелките. С тях ганайските футболисти могат да се виждат само на обществени места.

Англия: контактите с жени са забранени!

Фабио Капело се слави като строг треньор и като такъв смята за нужно да ограничи контактите между английските футболисти и техните съпруги и приятелки. Играчите могат да виждат семействата си само в един ден от седмицата, след мачовете. „Отиваме в Южна Африка, за да играем, а не на почивка”, казал Капело.

Испания също забрани секса

Но това не попречи на някои медии да обвинят приятелката на Икер Касияс за загубата на Испания от Швейцария.

Сара Карбонеро

Сара Карбонеро е приятелката на испанския вратар Икер Касияс и, както се вижда от снимката горе, е очевидно секси. Тя е репортерка и отразява световното в Южна Африка.

Именно нейният сексапил според някои попречи на Касияс да спаси единствения гол, който швейцарците вкараха на Испания. Присъствието на Сара на трибуните било проблем за концентрацията на вратаря, обявиха привържениците на въздържанието.

Онези, за които сексът е позволен: Аржентина, Южна Африка, Бразилия…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here