За и против домашното порно

0
13986

Дали да застанете пред камерата или това не е много добра идея? Прочети сблъсъка и кажи какво мислиш в коментарите!

Реклама

Камера

За
Против

1. Забавно е! Нагласанято на камерата, избирането на ъгъл и поза – всичко това си е игра за възрастни. А всички обичаме да играем, няма какво да се лъжем. Просто криеницата вече не ни е толкова интересна.

2. Всеки обича да е звезда, поне за малко. Едва ли има човек, който в някакъв момент не е искал да е на сцена или пред камера, под светлината на прожекторите. Домашното порно е добър начин да застанем в центъра на вниманието, макар и после да го гледат само двама души (ако не сте от хората, които обичат филмчетата им да „изтичат” в Мрежата, де).

3. Разнообразие – то е необходимо в секса и никой не може да спори с това. А да си снимате мръсни филмчета си е доста добро разнообразие.

4. Възбуждащо е за гледане. При всички случаи ще се изкефите на филмчето си, когато си го пуснете да го гледате. Освен това, дори и приятелката ти да не иска да гледа порно с теб, със сигурност няма как да ти откаже да гледа порно със себе си.

5. Повдига самочувствието – ако до вчера си бил просто Гошо, след филмчето вече си порно звездата Гошо.

1. Ако някой друг го гледа, няма да сте много щастливи. А на практика, ако не го изтриете веднага, след като го гледате, вероятност филмчето ви да попадне в други ръце винаги има. После как ще погледнеш съквартиранта си в очите?

2. Няма да изглежда професионално. Което не значи само, че светлината няма да е добра, а и че има вероятност да се видите в поза или от ъгъл, който няма да ви хареса. И ако приятелката ти реши, че на филмчето дупето й изглежда по-голямо, отколкото й се иска, няма да ти пуска поне един месец след това.

3. Сценичната треска” може да ви попречи да се отпуснете и така камерата ще развали иначе хубавия секс. Докато се стараете да изглеждате добре, ще се окаже, че не се кефите, а сте като на работа.

4. Трябва да не излизате от полезрението на камерата, иначе после може да гледате много възбуждащи петнадесет минути мърдащи крака.

5. Няма да е като „истинското” порно – няма да има различни гледни точки и близки кадри. Следователно, има вероятност след първите две минути да решите, че по-скучно нещо не сте гледали.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here