За и против носенето на коледна шапка

0
15594

Коледни шапки

Реклама

Дали да нахлузиш шапката на дядо Коледа или е по-добре да му я оставиш на него?

За
Против

1. Забавно е! Все пак празниците са време за забавления, не за теоретични и практически разработки на тема „Ползите от бастунството”.

2. Ще предизвикваш усмивки навсякъде. Някои няма да разберат празничното ти оживление, някои даже може да ти се подсмиват, но ще подобриш настроението на всички.

3. Свежо и младежко е. На колкото и години да си, винаги е по-добре да се чувстваш млад и малко луд, отколкото улегнал и скучен.

4. Ако си решил да направиш впечатление на някое момиче, коледната шапка ще й покаже следните неща за теб: че не си скучен, че не ти пука какво мислят околните, и че си достатъчно сладък, за да излезе с теб на кафе.

5. Топли. Сериозно – с всичкия този бял пух няма как коледната шапка да не ти топли на ушите.

 

1. Веднъж смесиш ли следните неща – парти, коледна шапка на главата ти и фотоапарат, – можеш да очакваш няколко десетки идиотски снимки на самия себе си във Фейсбук. Още на следващия ден. Готов ли си за това?

2. Помисли си сериозно – би ли искал да те оприличават на дядо Коледа? Или на джудже на дядо Коледа?

3. Детинско е. Ако искаш да изглеждаш зрял, коледната шапка не е добро начало.

4. Ако си решил да направиш впечатление на някое момиче, можеш да разчиташ на коледната шапка, за да направиш възможно най-незрялото впечатление. За още по-добър ефект можеш да си нарисуваш и младежки пъпки.

5. Когато свалиш коледната шапка, косата ти ще изглежда като утъпкана ливада.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here