За и против неангажиращите летни свалки

0
1560

Реклама
ЗА ПРОТИВ
ЗА Против

1. Забавно е! Няма какво да се лъжем: едно от най-забавните неща през лятото са свалките. Просто можеш да усетиш свистенето на хормоните, когато излезеш на улицата. Истината е, че именно през лятото навън излизат тълпи от възбудени хора (в т.ч. и жени) с цел да утолят сексуалната си жажда. А кой си ти, че да спориш с поривите на природата? (На снимката – един такъв порив.)

2. Неангажиращо е! Всички са решили да си отдъхнат заслужено след дългите работни месеци. Хората имат малко време, за да наваксат изпуснатите моменти. Така нищо чудно да се озовеш между чаршафите с онези супер секси близначки, които толкова дълго си се мъчил да свалиш. И с двете. Едновременно!

3. Кога, ако не през лятото? Стандартна процедура преди секс е да съблечеш гаджето, а през лятото тази работа е 80-90% свършена. Както сам можеш да прецениш, статистически погледнато шансове за сексуален завършек на нощта са неизмеримо по-високи през лятото.

4. Полезно е! От една страна повдига самочувствието, а от друга неангажиращата свалка те поддържа в добра спортна форма. Една успешна свалка е най-доброто погъделичкване на самоувереността ти, след което се връщаш на работа свеж и със самочувствие.

5. Още Оскар Уайлд е казал: „Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш. Бори се с него и душата ти ще се разболее, желаейки нещата, които сама си е забранила”. Това е нещо като лекарско предписание за летни свалки. Поне на мен така ми звучи. Думички като „минижуп”, „мацка с тен”, „монокини”, „мацки на плажа”, „секси дупета” са си изкушение дори само когато са написани, а какво остава когато се разхождат около теб!

1. Неангажиращи свалки звучи добре на теория, само че на практика не винаги се получава. И ако някой се ангажира, става тъпо, защото ти се връщаш у дома, направил фаталната грешка да дадеш телефона си на въпросната мацка, и се оказва, че тя те буди в 3 посред нощ, за да ти каже, че не може да те забрави. Иначе казано, има два варианта – горния и просто невероятен секс, след който никога няма да се срещнете. Но няма как да знаеш на кой вариант ще случиш. (На снимката: има и други летни забавления.)

2. Да, знам, че е банално, но все пак живеем в 21 век. БППП. (Съкратено от „болести, предавани по полов път”.) Каквото и да си говорим, няма как да имаш доверие на някого, с когото си се запознал преди два часа. А презервативите се късат.

3. Гаджето. Тази точка е за варианта, в който си обвързан. Една свалка, колкото и безобидна да изглежда, ако свърши с изневяра, може да ти докара главоболия, сцени и раздяла. Готов ли си за това?

4. Усложнения от всякакъв род: тя си има приятел, който идва след няколко дни в бунгалото й и мрази около нея да се навъртат други мъже; тя ти съобщава, че всъщност си пада по садо-мазо (лошото е, че това не е въпрос, а заявление, подплатено с действие); оказваш се забъркан в триъгълник, четириъгълник и други подобни фигури, които развалят почивката ти.

5. Лишаваш се от нещо по-добро. Ако се съсредоточиш само върху еднократните свалки през ваканцията, може да пропуснеш да срещнеш някое невероятно момиче, което ти е хвърлило око, но което няма намерение да се забърква с Дон Жуан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here