Секс или Интернет?

0
425

Секс или Интернет?

Реклама

Интернет вече ни е съперник за женско внимание – това показва проучване на американската компания за изследване на пазара „Харис Интерактив”. Те са изследвали мнението на американски жени и мъже по интересния въпрос: От какво бихте се отказали – Интернет или секс?

Почти половината от жените (49%) между 18 и 34 г. казали, че не могат без Интернет и няма да се откажат от него, дори това да значи липса на секс! При мъжете резултатите не са толкова отчайващи, но пак не са малки – 39% от мъжете от същата възрастова група биха предпочели да карат без секс за сметка на достъп по Интернет.

Защо е така? Хората разчитат на Интернет по различни причини, не само за забавление. Някои имат нужда от Мрежата за работа, други казват, че тя им спестява пари, защото четат за различни промоции, разпродажби и т.н.

Обаче… секс или плазмен телевизор?

Едно друго проучване сред британци на електронния магазин Comet дава интересни отговори на въпроса какво искаме ние, мъжете, от живота. На въпроса дали биха се отказали от секс в продължение на шест месеца, за да получат 50-инчов плазмен телевизор, почти половината мъже отговорили „ДА!” За сравнение – по същия начин отговорили около една трета от жените.

Каква е поуката от историята? Колкото и да се оспорва факта, че ние мислим по-често за секс от жените и че за нас сексът е по-важен, това си е точно така – повечето от нас едва ли биха се отказали от секс заради Интернет (… нали?) Виж, обаче, ако говорим за плазма… Е, не сме от желязо.

Секс или плазмен телевизор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here