Съботен микс, 27 октомври

0
1729

Коняк на повече от два века

Реклама

La Tour d’Argent, един от най-старите ресторанти в Париж, предлага на търг колекция коняци от избата си, някои от които са на повече от 200 години.

Grande Fine Champagne Cognac La Tour d’Argent

Сред най-ценните бутилки са две 2,5-литрови Grande Fine Champagne Cognac ‘La Tour d’Argent’ от 1805 г. Двете вероятно ще се продадат за между 12 000 и 19 000 евро.

Друга интересна бутилка е Vieux Cognac Grande Fine Champagne ‘Close de Griffier’ Café Anglais от 1788 г., която вероятно ще се продаде за близо 5000 евро.

Цялата колекция може би ще донесе близо 200 000 евро.

Ноа Мей от аукционната къща Christie’s каза за избата на La Tour d’Argent: „Като влезеш в огромната изба на La Tour d’Argent, се чувстваш почти като археолог – редове и редове с бутилки, от пода до тавана, докъдето ти стига погледът, много от които не са били местени от почти един век.”

*

iPad mini се разпродаде

Часове след като започнаха онлайн поръчките за iPad mini бройките свършиха. Сега на онези, които са искали да си го купят онлайн, ще им се наложи да се наредят на опашките пред магазините на Apple.

*

Мъжете се справят по-добре с няколко неща накуп

Въпреки че дълго време се смяташе, че жените се справят по-добре с извършването на няколко различни неща едновременно – или мултитаскинг, – шведски учени твърдят, че е точно обратното. Според тях мъжете са тези, които се справят по-добре, когато им се налага да вършат няколко неща едновременно.

*

Меган Фокс в реклама на джаджи

Снимките са част от рекламна кампания на сайта за джаджи Sharper image и са правени, докато Меган Фокс е била бременна в четвъртия месец.

Актрисата роди сина си Ноа преди месец.

{morfeo 833}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here