Съботен микс, 22 септември

0
1730

На днешния ден

Реклама

На днешния ден преди 104 години е обявена независимостта на България.

Други неща, които са се случили на тази дата, са откриването на телефонна връзка между САЩ и Европа (1959 г.) и обявяването на Франция за република (1792 г.)

Още истории

Папата си има електромобил

Той му е подарък от Renault, за да може Бенедикт XVI да се придвижва екологично из Ватикана и из летния си дом – Кастел Гандолфо.

Автомобилът е бял, с герба на папата. Върви в комплект с още един автомобил, който е син и е за ватиканската полиция. Не се предвиждат обаче електрически автомобили за дълги разстояния или за пътувания в чужбина, защото те не биха имали достатъчно добро ускорение в случай на необходимост (например при заплаха за сигурността на папата).

Бенедикт XVI е известен като защитник на околната среда.

Електрическият автомобил на папата

Росарио Доусън е нямала гадже в гимназията

Тя е най-новото попълнение в групата на секси актрисите, които показват колко нормални са всъщност, като обясняват как никой не ги е харесвал в училище. Росарио даже наскоро разказа пред „Ню Йорк Поуст” как срещнала момчето, което е харесвала в училище. Той й казал: „В гимназията не изглеждаше така”, на което тя отговорила: „Напротив, така изглеждах, а ти просто потвърждаваш, че бях невидима за теб. Няма проблем. Продължаваме напред.”

Росарио Доусън

В продълженията на „Аватар” може би ще има китайци

„Ние пресъздаваме бъдещето в „Аватар” и следователно е логично да има и известен брой китайци сред контингента на Пандора,” казва Джеймс Камерън. И добавя: „В рамките на пет години Китай може да стане също толкова голям пазар за филми, колкото е Северна Америка.”

Снимките на „Аватар 2” започват догодина.

Аватар

И още от изминалата седмица

През изминалата седмица също се случиха интересни неща, част от които намериха място на страниците на Vratovrazka.bg – Памела Андерсън посети къщата на ВИП Брадър България, а британски пътешественик обяви, че смята да направи нещо, което никой досега не е правил – да прекоси Антарктида през зимата.

Също така, започнахме Енциклопедия на секс играчките, писахме за едно различно видео – The Big Bad Wolf, – разказахме историята на една отворена връзка, проучихме какъв е правилният начин да навиеш ръкавите на ризата си и се задълбочихме в темата за премахването на врасналите косми след бръснене.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here