Мики Рурк срещу Юсейн Болт

0
393

Мики Рурк срещу Юсейн Болт

Реклама

Кой е по-бърз? Ако се вярва на разказа на Мики Рурк, актьорът е победил Болт в среднощно състезание в Лондон. Самият Рурк разказал случката на Yahoo! Sports.

Преди няколко дни настоящият олимпийски шампион по бягане на 100 и 200 метра Юсейн Болт и холивудската звезда Мики Рурк се оказали в един и същ клуб – „Уелингтън” в централен Лондон.

В 4 ч. сутринта, след няколко текили, 59-годишният Мики Рурк решил да предизвика олимпийския шампион на надбягване на улицата пред клуба. Разстоянието било 30 метра.

„Беше точно по онова време на нощта, нали знаете, когато всичко може да се случи,” разказал Рурк на Yahoo! Sports в телефонно интервю. „И аз отидох при него и му казах: „Хайде, ти си най-бързият мъж на света, хайде да вървим”.”

След което, имайки предвид разликите във възрастта, телосложението и атлетическите способности, Рурк поискал преднина от около четири крачки. Секунди по-късно, пред учудените погледи на малка група присъстващи, Рурк финиширал първи, докато Болт бил на няколко сантиметра зад него.

„Уелингтън” е частен клуб в квартала Найтсбридж в Лондон, където Мики Рурк е нещо като почетен член. Толкова почетен, че даже си има собствен апартамент в клуба. Актьорът е известен на посетителите с това, че когато купонясва, го прави подобаващо, и случката с Юсейн Болт не е била изключение от правилото.

Малко преди да предизвика Болт, Мики Рурк е пиел текила с отбора по ръгби „Хъдърсфийлд Джайънтс” и е играеп на канадска борба с един от ръгбистите. Той бил доста силен, в резултат на което Рурк си наранил бицепса. „Трябваше да се предам, но не исках”, продължава разказа си Мики Рурк, който се е занимавал любителски с бокс. След това обаче нощта се обърнала в негова полза с победата над Юсейн Болт.

След краткото надбягване Болт и Рурк тръгнали да се връщат в клуба, но той вече бил затворил. „Така че това беше един доста добър начин да завършим вечерта,” довършва разказа си Мики Рурк.

За Юсейн Болт той казва: „Има толкова много случаи, в които срещаш спортистите, за които си слушал и гледал много, и най-често си разочарован от тях. Но той беше страхотен.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here