Рууни, секс скандал, хепиенд

0
461

Уейн и Колийн Рууни

Реклама

За пореден път жената на Уейн Рууни си го взе обратно, след като му се поразсърди заради това, че е овършал леглата на няколко проститутки. Любов? Така ще кажат някои. Други обаче ще кажат: пари.

Вчера излезе информация, че от „Кока-кола” мислят дали да не прекратят договора си с Уейн Рууни. Става дума за 600 000 паунда на година. Причината е, че футболната звезда вече не бил въплъщение на семейни ценности. Останалите спонсори на футболиста бяха заявили, че личният му живот си е негова работа и че не смятат да му спрат кранчето, „Кока-кола” бяха първите, които споменаха за евентуални санкции. От компанията казаха, че ужасени и объркани от това, че футболистът е спал с проститутки, докато жена му е била бременна.

Общите приходи на Рууни от четирите му спонсора са 2,5 милиона паунда на година.

И в крайна сметка Колийн Рууни реши да даде още един шанс на съпруга си с уговорката, че следващия път вече ще го остави наистина. Като част от причините за решението си тя е посочила сина си и болната си 12-годишна сестра – две неща, с които, по собствените й думи, Колийн не може да се справи сама.

Уейн Рууни не получава втори шанс за пръв път – преди няколко години жена му му прости подобни прегрешения, включително и с проститутка на възрастта на майка му.

Въпреки щастливата развръзка обаче, засега Уейн няма да спи в общата семейна спалня. Освен това той се е съгласил и със серия от строги правила, включително да прекрати излизанията си с приятели, за да може отново да си спечели изгубеното доверие на жена си.

И така в един съвременен хепиенд Колийн натовари дрехите си в своя „Рейндж Роувър” и се върна в семейния дом, който е на цена 4,5 милиона паунда, след като през последните дни беше при родителите си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here