Секс скандал, в главната роля: Уейн Рууни

0
342

ДженифърУейн Рууни беше хванат в изневяра с проститутка – факт, който ме хвърли в дълбок размисъл.

Реклама

Не ми е ясно и това е. Едва ли има мъж, който да не завижда на известните футболисти заради неспирното женско внимание, което ги обсипва отвсякъде. Даже и по-грозничките вероятно могат да свалят женски прашки с поглед само благодарение на футболната си фланелка и що-годе прилична коремна преса. И всичко това не е стигнало на Рууни, за да си хване нещо, без да се налага да му плаща по 1200 паунда на сеанс.

На всичкото отгоре, за разлика от жената на Рууни Колийн (долу вдясно), която изглежда много сладка, проститутката, с която той й е изневерил, демонстрира шокираща лицева прилика с морско свинче (вляво).

Историята, която накара цяла Англия да мрази Уейн и да съчувства на Колийн, започна преди няколко дни, когато Дженифър Томпсън (морското свинче) продаде пикантните детайли от преживелиците си с Уейн на медиите. Колийн РууниКато разбрал, че е обект на обвинения в изневяра, Уейн побързал да съобщи на жена си, като й пратил sms. Истински джентълмен.

Това не е първият случай, в който Уейн Рууни е хващан в изневяра. През 2004 г. му се наложи да се извинява на Колийн, отново заради срещи с проститутки. Тогава тя му прости, сега обаче нещата не изглеждат много розови.

Уейн и Колийн, и двамата на 24 години, са заедно от осем години. Женени са от две, а преди 10 месеца се роди синът им.

Уейн и Колийн

Историята на Рууни с проститутката е от доста време. Според самата Дженифър двамата са правили секс няколко пъти, включително и докато Колийн е била бременна. Всеки път Уейн плащал на Дженифър по 1200 паунда. Междувременно не се притеснявал и да я показва на съотборниците си от „Манчестър Юнайтед”, както и да я покани веднъж в дома си, докато Колийн отсъствала. Дженифър обаче не отишла – решила, че това вече е твърде много.

Джени не е много свенлива – тя разказва на медиите как е правила тройка с Рууни заедно със своя приятелка, както и че сексът с футболиста бил скучен. (Като казахме тройка, ето я и въпросната приятелка, също момиче на повикване (долу – двете с Дженифър). Сериозно, мисля, че Рууни е изпуснал вкуса си за жени на някое игрище и е забравил да се върне, за да си го потърси. И не ми казвайте, че не разбирам английските представи за красота! Кейт Бекинсейл също е англичанка, мамка му!)

Секс скандал

Сред плюнките, които хвърчат към Уейн от страна на английската преса, той показва завидно спокойствие и дори сносна игра на терена. И казва, че няма да се опитва да спасява брака си, ако Колийн му поиска развод. Според близки до Уейн източници той нямал намерение да търпи критики от страна на Колийн и роднините й, защото всички те живеели добре благодарение на неговия футболен талант.

Историята не е завършила, но е твърде поучителна и заради това ще продължавам да я следя. Последната новина е, че излезе името на още една проститутка, която Рууни се е опитал да заведе в сеното. Тя обаче му отказала заради това, че е женен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here