Повече секс по време на криза

0
511

Секс

Реклама

Състоянието на икономиката се отразява на всички страни от живота ни, включително и на сексуалната ни активност. Точната връзка не е много ясна, но пък има много интересни мнения.

Според едни сексът по време на криза е истинска криза – хората са депресирани и не им е до креватни забавления. Според други обаче е точно обратното – хората прекарват повече време у дома и го запълват със… секс.

Повечето време вкъщи е обяснимо с кризата – парите за излизане вече са по-малко, ресторантите и кината са по-редки от обикновено. Все по-често хората избират да си останат вкъщи в събота вечер. А в тези случаи най-логичното забавление, което е и безплатно за една двойка, е сексът.

Освен това, ефектите на секса върху настроението и самочувствието са доказани отдавна. Пълноценният сексуален живот кара хората да се чувстват по-добре, което помага ефектите от кризата да не са толкова неприятни.

Иначе казано, когато са ти намалили заплатата и си се отказал да ходиш на почивка през уикенда, какво друго ти остава, освен да се затвориш с половинката си (или с достатъчно навита приятелка) в спалнята? (Ако всичко това ти е познато и имаш нужда от идеи, разгледай секцията „В леглото“!)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here