Най-новото в политическата реклама

0
417

Армията на Путин

Реклама

Сексът продава всичко, включително и президенти. Това е най-новата концепция в политическата реклама в Русия.

През 2012 г. са следващите избори за президент на Руската федерация и все още не е известно дали Владимир Путин ще се кандидатира на тях. Той нямаше право да участва на последните избори, защото не може да изкара повече от два последователни мандата. Сега обаче нищо не му пречи да се върне в Кремъл като президент за трети път.

На фона на всичко това многобройните фенове – и фенки – измислят иновативни начини да покажат подкрепата си за Владимир Путин.

Някои го направиха, като организираха безплатна автомивка.

Автомивка

Студентки от Московския университет, не особено облечени, хванаха смело парцалите и започнаха да чистят всички желаещи Лади, Волги и други руски коли (все пак инициативата е патриотична).

Една от студентките коментира: „Организираме автомивката, защото просто обичаме Путин”. Един от шофьорите, които се възползваха от услугите на момичетата, призна, че не е съвсем сигурен, че те са се справили добре с чистенето, но пък му е било приятно да ги гледа.

Коментарът на Путин пък е, че идея си няма кой стои зад инициативата.

Автомивка

Това обаче далеч не са всички мацки, заети в кампании за подкрепа на Путин. Има и още.

„Армията на Путин” е друга такава група. Тя се състои от три блондинки, които пуснаха в YouTube видео в подкрепа на премиера. Те организират състезание „Ще си разкъсам дрехите за Путин”, в което призовават жените от цялата страна да си направят видеа в съответствие с темата. И обещават, че най-доброто видео ще спечели награда iPad.

Трета група жени пък се кани да организира масов стриптийз в Москва – пак в името на Путин…

С една дума, кебапчетата вече са отживелица. Най-новото в политическата реклама са циците.

Видеото на „Армията на Путин“:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here