Обвинение: изневяра

0
507

Съд

Реклама

Жена от щата Ню Йорк е обвинена според закон от преди 100 години, до който се прибягва много рядко. Всъщност Сузане Корона е едва тринадесетият поред човек, който получава подобно обвинение в щата Ню Йорк през последните 40 години.

Сузане, която е на 41 години, омъжена е и има три деца, е била хваната да прави секс с 29-годишния си любовник на маса за пикник в парка. Или поне така е изглеждало. Заради което и двамата са обвинени в публично непристойно поведение. На Сузане обаче й е лепнато допълнително обвинение – в изневяра.

Законът, според който изневярата е криминално престъпление, е от началото на 20 век. Наказанието е затвор. Въпреки че до обвинения в изневяра се е стигало малко пъти, възможността е останала в законите на десет щата в САЩ. Все пак наказанието е намалено – 500 долара глоба. Смекчена е и класификацията на изневярата – тя спада в графата „дребни престъпления”.

Случката с двамата палавници се разиграла в парк в градчето Батейвия в щата Ню Йорк. Сузане и любовникът й Джъстин били забелязани от полицията на маса за пикник в парка. Наоколо имало както деца, така и възрастни. Полицаите се приближили и Сузане и Джъстин обяснили, че просто си говорели. Сузане била напълно облечена, но Джъстин бил гол до кръста и с разкопчани панталони, докато Сузане седяла в скута му.

Само тя е обвинена в изневяра, защото Джъстин твърди, че не знае, че Сузане е била женена.

снимка: sxc.hu

Виж още:

Сексът в законите – 1

Сексът в законите – 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here