Новини от 19 април

0
281

Jessie J

Реклама

Jessie J е лесбийка, твърди нова книга

Според неофициалната биография на Jessie J, написана от Клое Говън и наречена Jessie J: Who’s Laughing Now, певицата е с хомосексуална ориентация. В книгата се твърди, че звукозаписните босове са накарали Jessie J да се представя за бисексуална, за да се хареса повече на феновете си. По този начин щяла да е по-модерна и екзотична. Говън разказва още, че певицата открила своята истинска хомосексуалност на 17-годишна възраст. В книгата се твърди, че в момента Jessie J съжалява за решението си да крие, че е лесбийка. Това решение обаче й е осигурило договор с Universal.

Саймън Кауъл казва, че не е гей

Той сподели още, че не разбира защо всички смятат обратното. Също така, Кауъл каза, че ако беше гей, щеше да си признае. Той е бил виждан с много жени, като наскоро стана ясно, че вероятно е излизал и с Дани Миноуг.

Опипаха Бар Рефаели при проверка на летище

Манекенката сподели с почитателите си в Twitter, че по време на проверка за сигурност на летище е била опипана от проверяващата жена офицер. Според Бар проверяващата е преминала границата на допустимото при подобни проверки. Тя добавя още, че въпросната жена явно е била с хомосексуална ориентация.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here