Натурална размяна: алкохол срещу гърди

0
472

Сутиен

Реклама

По време на криза икономиката трябва да се адаптира – това явно е мотото на OverEasy – нощен бар в Сингапур. Всъщност мотото на инициативата е Fill My Cups – „Напълни ми чашките”…

Жените, които го посещават, имат право на безплатен алкохол, само че количеството му зависи от размера на бюста на съответната жена. Тези с чашка А получават едно безплатно питие, на чашка В се полагат две, на С – три, а на D – цяла бутилка водка.

Промоцията Fill My Cups е по повод гостуване в клуба на австралийския DJ DCUP.

Интересно е, че докато някои намират идеята за забавна, други я критикуват доста яростно. Някои жени смятат, че размяната е обидна и безвкусна и заявяват, че няма да участват в подобно нещо.

На бас, че въпросът, който те вълнува, е как става оценяването на размера. За съжаление политиката на клуба е, че пипане не се позволява. Един мъж и една жена преценят визуално всяка жена, която влиза в клуба, и определят на колко алкохол се равняват прелестите й.

Само едно не ни е ясно – защо жените продължават да твърдят, че живеем в мъжки свят, след като те са тези, които получават разни безплатни екстри? Ние като нямаме цици, не можем ли да пием алкохол за сметка на заведението? Смятаме да организираме протест, да си сложим отличителни лентички на ревера и да направим Facebook група, за да защитим нарушените си права!

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here