Мотоциклет на 2010 година

0
473

Мотор

Реклама

За втора поредна година българската мотоциклетна общност ще отличи най-значимите събития от изминалия мото сезон и ще определи най-достойния за титлата „Мотоциклет на 2010 година в България”. Това ще бъде машината, съчетала най-добрите характеристики на техническо съвършенство, мощност, дизайн, удобство, сигурност, популярност и класа.

Събитието се организира от уеб портала moto.bg. Номинации се допускат само за мотоциклети от марките, които имат дистрибутор или официален вносител за България и са представени за продажба на пазара след месец септември 2009 г.

До 10 февруари вносителите на мотоциклети в България регистрираха за участие най-добрите си модели. Независимо жури, съставено от водещи механици, дизайнери и журналисти, отразяващи моторния спорт, ще гласуват за кандидатите в три категории:

– чопър / круйзър
– стандартни / спортни
– туристически / ендуро

Награди ще бъдат връчени в още три категории: „Мото събор на годината” „Мото медия на годината” и „Мото събитие на годината”.

От 11 февруари до 12:00 на 9 март потребителите на уеб портала moto.bg ще гласуват в анкетата за „Мотор на 2010 година в България”, за да оценят усилията на производителите да пленят рокерските сърца.

Церемонията по награждаването ще се проведе на 13 март 2010 г., събота, в Rock Club Angel Heart в София. След церемонията ще има рок концерт.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here