Мотоциклет на 2010: Ducati Streetfighter S

0
444

Мотоциклет на 2010: Ducati Streetfighter S

Реклама

На 13 март за втора поредна година българската мотоциклетна общност избра Мотоциклет на 2010 година в България и отличи най-значимите събития от изминалия мото-сезон.

Моторът на годината бе избран с вот на феновете, които гласуваха в продължение на месец на сайта moto.bg, и с оценката на независимо жури, съставено от водещи механици, дизайнери и журналисти, отразяващи моторния спорт.

Мотоциклет на 2010 година стана Ducati Streetfighter S.

Наградата връчи г-н Клаудио Теолди – мениджър за Европа и САЩ на Brembo.

Бяха раздадени призове на мотори в три обособени категории. Наградите връчи председателят на журито Любомир Станиславов. Получиха ги:

– Победител в категория „чопър/круизър” – Hyosung GV 650 I

– Победител в категория „стандартен/спортен” – Suzuki GSXR 1000

– Победител в категория „туристически/ендуро” – Honda Varadero 1000

Тома от Music Idol връчи наградите в раздел „Събор на годината”. Приза грабнаха великотърновци от мото клуб „Bad company” и мото клуб “Боляри” за МОТО РОК ФЕСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ’09.

Почетна грамота за „Събитие на годината” получиха промоутърите от Болкън Ентертейнмънт Къмпани за концерта на ZZ TOP в София на 21 октомври 2009 г.

Грамота за „Кампания в помощ на пострадал моторист“ се връчи за първи път. Получи я мото клуб „Диви деца” – Варна, които организираха успешна кампания „Да помогнем на Люската”, с която набраха средства за неговото лечение след тежка катастрофа.

Грамота за цялостен принос в популяризирането на мото спорта в България получиха мотористите от мото клуб „Несебър Мото”.

След като стана ясно кои са носителите на купите, на сцената на Рок клуб ANGEL HEART се качи Ани Лозанова с нов имидж, нова банда и нов албум. Ани Ло Бенд забиха новите се парчета, чийто продуцент е Ян Пери.

Партито продължи с едночасов сет на група “Турбо”, които зарадваха феновете на рока с парчета, като „Моториста” , „Мистър Рокендрол” и др.

{morfeo 323}
снимки: Светослав Драгиев, Onstage Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here