Летище за извънземни

0
549

Летище за извънземни

Реклама

Град Арес в Бордо, Франция, очаква зелените човечета. И дори им е приготвил специално летище, където те спокойно да приземят летящите си чинии.

Преди 34 години местните власти в градчето одобряват строежа на писта за приземяване на извънземни. След построяването й на нея е поставена табела: „Запазено за пътешественици от Вселената”. Има и поздравителен надпис за добре дошли. Оттогава до днес туристите не спират да се тълпят на специално пригодената за извънземни писта. Така разходите по построяването й са се оказали повече от оправдани.

Летището получи своите първи посетители през изминалия уикенд. Макар и да не бяха истински извънземни, те все пак пристигнаха с кораб, направен от местен творец. Целта на събитието е да се отбележи началото на нови работи по летището, както и да се привлекат истински извънземни, които имат нужда от писта за кацане.

Освен че са направили специално летище, местните власти са приели и закон, който освобождава извънземните от данъци и им дава право да участват в турнирите по пързаляне в кал.

Председателят на местния туристически офис Кристиан Еспландиу смята, че летището ще помогне на извънземните да се чувстват по-малко самотни, когато кацнат на Земята.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here