Ева Лонгория на търг

0
499

Ева ЛонгорияМероприятието се организира от стилиста Кен Пейвс, който прави прическите на редица холивудски звезди. Идеята на търга е взаимствана от Шоуто на Опра, където участниците трябва да раздават пари за благотворителност, като се стремят да помогнат на хората в нужда по възможно най-оригинален начин.

Реклама

Инициативата на Пейвс и Ева Лонгория е напълно самостоятелна. Те целят да съберат пари за изследването и лечението на булозна епидермолиза – голяма група заболявания, които се характеризират с лесна ранимост на кожата, образуване на мехури на местата на триене и висока смъртност.

Хубавото на цялата работа е, че можеш да направиш нещо добро, а в същото време да срещнеш и една от най-сексапилните жени на света.

Ева Лонгория

Честно казано, когато прочетохме напълно условията бяхме мъъничко разочаровани. Оказа се, че победителят не печели точно Ева Лонгория, а посещение с нея в салона на известния стилист, както и вечеря за двама в ресторанта на Ева Лонгория (НО БЕЗ самата тя да присъства), както и спрей за тен от човека, който се грижи за прекрасния цвят на кожата на Ева.

Фактът, че само ще си правим прическите с Ева, ако спечелим търга, малко ни смути, но като помислихме, стигнахме до извода, че си заслужава, дори да нямаме един косъм на главата си.

В момента минималната сума, с която можеш да участваш в наддаването, е $1050.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here