Ерос Шоу 2009: ексклузивни снимки от първата вечер

0
380

Ако се чудиш къде в София можеш да намериш възможно най-голямо количество силикон на квадратен метър, трябва да знаеш, че през следващите няколко дни отговорът ще е „в зала „Универсиада””.

Реклама

Срещу скромната сума от 15 лв. за вход ще се потопиш в повече голота, секс, порнография и забавление, отколкото някога си си мечтал. А най-забавното е, че порноактрисите са на една ръка разстояние и то не на видео а съвсем на живо!

{morfeo 122}

Както всяка година, и този път организаторите са поканили горещи порнозвезди: Дора Месарош, която помним и от миналата година; любимата й екранна партньорка Регина Моон; чехкинята Магдалена Корбал, която е известна като двойничка на Памела Андерсън; италианката Симба, която може да рисува с гърдите си и която се прочу с това, че си пада по Бербатов (тя му нарисува и портрет, който ще му остави, докато е в София, макар че няма да може да се види с него, защото той не е в България.); най-добрата румънска порноактриса Алина Плугару; полякинята Александра и още много други.

Ерос Шоу 2009 продължава от 25 до 28 март, всяка вечер от 18 до 0 часа. Това е петото издание на еротичното изложение в България и по този повод организаторите бяха предвидили и торта.

Още: галерии с обещаните снимки! (Жокер: специална изненада те очаква на последната страница!)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here