Духът в бутилката

0
479

Бутилки

Реклама

Жена от Нова Зеландия е продала два духа на онлайн търг. Съвсем сериозно. При това конкуренцията по време на наддаването е била доста ожесточена.

Крайната цена, на която се продала „стоката”, била $1410, разказва Ройтерс.

Ейви Уудбъри от Крайстчърч (град в Нова Зеландия) твърди, че е хванала два духа – на възрастен мъж и на младо момиче – по време на екзорсистка сесия, проведена в дома й. За самата сесия платила около $100.

След сеанса Ейви поставила духовете в светена вода. Съхранявала ги в две отделни бутилки, преди да реши да ги продаде на търг.

Жената обяснява, че прибегнала до екзорсист, защото в къщата й се случвали странни неща – водата в каната завирала, от другите стаи се чували гласове, предмети изчезвали, за да се появят после на странни места, нещо докосвало врата й. Ейви решила да се отърве от духовете, но смята, че някой може да иска да си играе с тях. Затова ги продала.

След като прибрала духовете в бутилката, Ейви се почувствала по-добре в къщата си.

Победителят в търга е компания за електронни цигари, която според местните вестници в момента търси идеи какво да прави с духовете в бутилките. Парите, които компанията платила на Ейви, тя ще дари на благотворителна организация за защита на животните, след като си приспадне хонорара на екзорсиста.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here