Днес е най-депресиращият ден в годината

0
429

Депресиращият понеделник

Реклама

Комбинацията от рецесия, ниски температури и натрупани по празниците дългове прави днешния 18 януари най-депресиращия ден на 2010 година. Ако днес не ти се работи и нямаш търпение денят да свърши, причините за това може би не са в теб, разказва вестник „Дейли Мейл”.

Има и още фактори, които допринасят за неприятния ден – най-вероятно не можеш да си взимаш почивни дни, защото фирмата и без това е загубила време по празниците и покрай метеорологичните условия. А и следващата заплата изглежда далеч на фона на сумите, които са отишли по празниците.

Изводът за депресиращия понеделник е направен от FirstCare, компания, която помага на фирмите да се справят с отсъствията на служители. Компанията съветва фирмите да покажат повече подкрепа на служителите си и да разберат, че моментът е неприятен. Така би трябвало да се реши проблемът с отсъствията от работа, които струват на компаниите много пари.

Нашият съвет: ако днешният ден е неприятен за теб, ето ти план за действие. Стегни се и си свърши работата, за да можеш да си вземеш следобедна почивка с чаша топла напитка и няколко минути на страниците на Vratovrazka.bg!

НОВО: 10 страници добро настроение

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here