На среща с Мила Кунис

0
576

Мила КунисПонякога, за да излезеш с известна мацка, трябва просто да я поканиш. Това научи от опит сержант Скот Мур от американските военноморски сили.

Реклама

Той дълго време разправял на колегите си, че ще покани Мила Кунис на среща, но никой не му вярвал. Затова сержант Мур се хванал на бас и го направил. Помолил свой приятел да го снима, облякъл си униформата, сложил си цялото снаряжение и записал видео, в което кани холивудската звезда да го придружи на бал на военноморските сили. След това пуснал клипчето в YouTube и зачакал, докато колегите му се заели да го популяризират.

И Мила Кунис приела. Самият сержант Мур в началото не повярвал на отговора й. А след това вероятно се е почувствал особено горд със себе си и със смелостта си.

„Винаги съм смятал, че имам шанс, и понякога това е всичко, което ти е необходимо,” коментира Скот.

Мила Кунис видяла видеото за първи път по време на телевизионно интервю, в което промотирала новия си филм Friends With Benefits. В интервюто участвал и Джъстин Тимбърлейк, който също играе във филма. Напоследък пресата упорито твърди, че Мила и Джъстин са нещо повече от приятели, а те също така упорито отричат. И двамата са свободни, след като Мила се раздели с Маколи Кълкин, а Джъстин – с Джесика Бийл.

Когато видели видеото на сержант Мур, който в момента служи в Афганистан, Джъстин казал на Мила: „Виждала ли си това видео? Чувала ли си за него? Трябва да го направиш за страната си.” И тя отговорила: „Ще отида. Ще го направя заради теб.” Малко по-късно самият Джъстин получи подобна покана за друг бал от жена-офицер от военноморските сили. Все още не се знае какъв е неговият отговор.

Виж видеото на сержант Мур, с което той опита и успя да си уреди среща с Мила Кунис:

(Той казва: „Здравей, Мила, аз съм сержант Мур, но можеш да ме наричаш Скоти. Просто искам да отделя една минута от деня си, за да те поканя да ме придружиш на бала на военноморските сили на 18 ноември в Грийнфийлд, Северна Каролина. Така че отдели една секунда, помисли си и ми се обади.”)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here