140 000 долара за целувка от Чарлийз Терон

0
803

Charlize Theron

Реклама

Жена е щастливката, която си позволи да си купи целувка от Чарлийз на търг. За да целуне холивудската красавица, тя се ръсна 140 000 долара.

Чарлийз е известна с благотворителните си мероприятия. На благотворителна вечер в Сан Франзиско вчера тя се пробва да събере пари, като предложи на търг пътуване до родната си Южна Африка, където ще са световните футболни финали догодина, заедно с билети за един мач и среща с Нелсън Мандела.

Къде ти. Срещата с Нелсън може и да събра някакви мижави 37 000, но истински дълбоките джобове се отвориха, когато „среща“ стана „целувка“, а „Нелсън Мандела“ – „Чарлийз Терон“.

Първоначално Чарлийз обяви, че ще целуне някого от мъжете, участвали в търга за Южна Африка, за 130 000 долара. Към това си остава и пътуването до Африка. (Чудим се, гаджето й знае ли я какви ги върши?). Когато направи съблазнителната оферта обаче, една жена от аудиторията в залата обяви, че е готова да се бръкне с 10 000 повече, за да целуне Чарлийз. Благородното сърце на актрисата не можа да устои и за благодарност Чарлийз целува въпросната жена не 7 секунди, както се бяха разбрали, ами цели 20! Преди това Чарлийз сподели, че е доволна, че приятелят й не е в залата.

Ако се чудите дали завиждаме на участничката в търга, да! Едва изгледахме видеото, без да позеленеем!

Целта на търга е събиране на средства за Charlize Theron African Outreach Project. Този проект, заедно с OneXOne Foundation, има за цел да осигури чиста вода и футболни игрища на южноафриканските деца до 2010 г., когато в Южна Африка ще се проведе световното футболно първенство.

https://www.youtube.com/watch?v=1Uj8P7QlOv0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here