Нова скандална реклама на Calvin Klein

0
455

Марката вече е станала известна с това, че няма проблем да прави провокативни реклами. Последната е на дънки и определено не е предназначена за консервативна публика. Но пък от Calvin Klein са свикнали – подобни техни реклами най-редовно са забранявани от американските телевизии.

Реклама

Накратко, става дума за една групичка (две жени и двама мъже), които очевидно си прекарват добре на един диван, облечени само с дънки. Да, има и тройка – от по-добрия вид. Виждат се и гърди – нещо, което кара американската публика да подскача, а телевизиите да кажат, че дори в късните часове няма да покажат подобно нещо. Calvin Klein ще трябва да направят цензурирана версия специално за тях. Виж, в Европа рекламата ще си се излъчи точно в този вид:

https://www.youtube.com/watch?v=Z3IrNaIa1rQ

Calvin Klein не са правили телевизионна реклама за дънки от повече от двадесет години – явно все им идва да ги правят така, че да не стават за телевизия. Миналото лято рекламата на парфюма им Obsession с Ева Мендес също получи подобно недружелюбно посрещане от американските телевизии заради това, че се вижда едното зърно на актрисата; рекламата получи и възторга на мъжката половина на света, по същата причина.

Друга тяхна реклама на дънки
Calvin Klein

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here