Парфюм с аромат на месо

0
443

FlameСлед като прадедите ни открили уханието на месото, метнато върху огъня в пещерата, те не могли да се отърват от приятното топло усещане и с настървение продължили да ловуват за наслада на стомасите и носовете си.

Реклама

Тази любов между мъжа и печеното месо е уловила американската верига за бързо хранене Burger King. И решили да направят парфюма „Flame“, който има лека миризма на месо на скара. Казват, че това била миризмата на съблазънта. Вероятно защото те връща именно в онези блажени праисторически времена, когато месото цвърчало на огъня, а мъжете го чакали да се опече и убивали времето, като просвали жените си на някоя животинска кожа в тъмния ъгъл на пещерата. (И така човечеството се размножавало и развивало.)

Е, ако си вегетарианец, идеята за парфюм с аромат на месо вероятно не ти харесва. Пък и да не си, е съмнително дали ще се решиш да пробваш идеята на Burger King, защото рискуваш някоя мацка, вместо да остане с подкосени колене, да те попита дали случайно не живееш в кебапчийница.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here