Amnesia Ibiza обявява кастинг за танцьорки в България

0
2861

Интересуват ни танцьорките, чиито снимки можеш да намериш по-долу. Вече знаем къде ще ходим на купон …

Реклама

Най-добрият хаус клуб в света Amnesia Ibiza предизвиква българските момичета с провеждането на кастинг за go-go танцьорки за сезона юни – септември 2007 година. За първи път тази година клубът обявява кастинг за танцьорки и в България, който ще се проведе на 18-ти май в балната зала на Военния клуб от 18 часа. Конкурсът съвпада с програмата и мястото на най-голямата музикална конференция, която се провежда в Югоизточна Европа – SEEME.

Желаещите да бъдат част от лятното изживяване Amnesia Ibiza трябва да бъдат между 18 и 25 години. Предимство за всяка участничка в кастинга е да харесва екстравагантните партита и красивите плажове на Испания, като не е задължително да бъде професионална танцьорка.

Ние сме големи фенове на красивите танцуващи момичета, така че този кастинг ни развълнува и трогна много! Няма да обясняваме как сме развили това наше пристрастие, ще оставим снимките сами да говорят 🙂

Amnesia, въпреки името си, остава едно незабравимо изживяване, познато в цял свят. Като разгледаш снимките, ще се убедиш сам!

{gallery}actualno/news/amnezia/amnesia{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here