Хороскоп за 2008 – продължение

0
476

СпортЕто какво каза бобът и за останалите шест зодии:

Реклама

Везни

Годината е добра за вас. Звездите чертаят успехи в спорта. Най-голямото ви постижение ще е през лятото, по време на европейското по футбол – ще изгледате всички мачове и ще изразходвате средно по 387,84 килокалории на мач чрез дисциплините Ръкомахане, Пляскане на длан в коляно и Повдигане на бирена чаша до устата. Това обаче важи само за 90-минутните мачове, при продължения и дузпи резултатът ви ще е още по-добър благодарение на Юпитер.

Скорпион

Годината е добра за вас. Ще постигнете големи успехи в образованието си. Ще четете средно по 20 страници на ден, и то специализирана литература. Каква е тя научаваме от разположението на Луната: плакати по билбордове, менюта в ресторанти, малки обяви във вестници и инструкции за употреба на новия епилатор на приятелката ви (последното е по причина любопитство). Понякога ще се наблюдава и четене на етикетите на полуготови спагети.

МодаСтрелец

Годината е добра за вас. Ще постигнете успехи в съвсем ново за вас поприще – модата. Всичко ще стане по много необикновен начин благодарение на взаимното разположение на Слънцето и Венера. Един ден ще се успите за работа, ще бързате много и ще съчетаете любимата си копринена риза с още по-любимата си пижама (долната й част). Резултатът ще е потресаващ. Ще ви уволнят от сегашната ви работа, но докато се прибирате вкъщи в невероятния си вид, ще ви забележи културният аташе на френското посолство. Ще ви накара да се обадите на негов приятел, моден дизайнер в Париж, и така ще започне вашата стремглава дизайнерска кариера – с линията „Отгоре съм буден, отдолу – не съвсем.”

Козирог…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here