Скръбна вест: Почина прасето на Джордж Клуни

0
578

Прасенце

Реклама

Вчера почина домашният любимец на актьора Джордж Клуни – 19-годишният Макс (прасе). Нашият екип изразява дълбоката си съпричастност към мъката на опечаления, който въпреки опита си в „Спешно отделение” не можа да спаси любимеца си.

Научихме, че прасето е умряло от естествена смърт, тихо и кротко, хвърляйки в ужас своя именит собственик. Както самият Клуни е признавал, Макс е бил като член на семейството му – с какви роднини се гордеят хората значи…

Но да се върнем на Макс. Той доживя до доста преклонна прасешка възраст – прасетата обикновено живеят 10-15 години. Според някои източници даже Клуни е чакал розовото си домашно животно да се спомине, защото, откакто го е взел преди 18 години, все сънувал пържоли. Имал голямо желание да разфасова Макс и да го даде на готвача си, за да му го сготви с кисело зеле. Но природозащитниците скочили и казали, че не може току-така да се заколи такова умно животно. В резултат на това Клуни чакал свинчето да почине само, за да си го хапне. Това обаче е непотвърдена информация… (Както и това, че актьорът бил забелязан да пълни буркани с месо от неизвестен произход скоро след тъжното събитие.)

Джордж Клуни

Но да не бъдем несправедливи – актьорът е живял 18 години с животното. Едва ли е живял толкова и с майка си! Това е точно период, в който двама души (образно казано!) могат да се опознаят, да се заобичат и да се привържат един към друг… Тежко!

Като се има предвид, че според самия Клуни връзката му с Макс е по-дълга от всичките му връзки с жени, можем само да си представим колко му е мъчно. Вероятно толкова много, че ще му вдигне паметник във форма на хамбургер със свинско и картофки (все пак говорим за страната, родила Макдоналдс!)

Нашият екип се депресира много от трагичния случай. Главният редактор (който днес има имен ден) обяви, че няма да празнува и че ще откаже свинското поне за една седмица. А за да помогнем на опечаления Клуни, смятаме да му пратим писмено предложение следващия път да си вземе костенурка – тя поне ще го надживее със сигурност!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here