Серенада!

0
459

А какви са Жоро и Ели?
За него можем да кажем – професионален музикант, който цял живот се е занимавал с музика, и това ще бъде съвсем логично. Тя също се е занимавала с пеене и преди да започнат да правят серенади, но е и студентка в Техническия и това доста ни изненадва. Но Ели казва, че двете се съчетават и че човек трябва да прави това, което му доставя удоволствие. Дори да става дума за две привидно различни неща.

Реклама

Как реагират хората на това, което правят Жоро и Ели? „Като кажем, че правим серенади, хората обикновено казват „Какво?!?” и ние: „Серенади”; те питат „Сериозно ли”, ние: „Сериозно” и те: „Ама това е много готино!”

Има обаче и хора, които ги разпознават на улицата от телевизионните предавания, в които двамата са участвали. И реакцията им неизменно е: „А, гледах ви по телевизията! Много бяхте готини!”

Нежна музикаКато се има предвид работата им и това, че срещат предимно романтици, не е чудно, че Жоро малко по малко започва да смята, че българският мъж е доста галантен. Може би именно хора като тях двамата, които правят нещо толкова романтично, намират галантното у всеки и го изкарват на бял свят. „Ние сме нещо като активни борци против разводите… Президентът трябва един орден да ни дадe” – шегуват се те.

Ще завърша с думите на Ели, които чудесно обобщават тяхната работа: „Тъй като хората отсреща ти се усмихват, и ти се усмихваш. А пък след усмивката идва и радостта, то едното без другото не може.”

Разбира се, накрая помолихме двамата да пожелаят нещо специално на нашите читатели и ето какво казаха те:

Жоро: „Много е хубаво да зарадваш една жена с нещо толкова романтично като серенадата, но най-важно е личното отношение – серенадата не трябва да се използва като инструмент за сваляне на жени”

Ели: „Пожелавам им да открият романтика в себе си. Никога не е излишно да бъдеш романтичен. В днешно време е рядкост, а една жена винаги се трогва от един романтичен жест, какъвто е серенадата – мога да го кажа от личен опит.”

Накрая Жоро споделя, че чете vratovrazka.bg и ни е голям фен, което искрено ни зарадва.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here