Неприлична целувка

0
503

Шилпа Шети и Ричард ГиърПет месеца след като Ричард Гиър публично целува индийската актриса Шилпа Шети, тя все още търпи последствия от това.

Реклама

Всичко започва през април 2007, когато 58-годишният Ричард Гиър е в Ню Делхи на анти-СПИН събитие. Той често посещава страната за подобни прояви. Точно тогава обаче един обикновен жест слага началото  на ред неприятности. Гиър прегръща и целува по бузата Шилпа. Нищо страшно, ще кажем ние. Но част от индусите не смятат така – те твърдят, че двамата актьори са нарушили строгите закони на страната, засягащи неприличното сексуално поведение.

Областният съд прилага въпросните закони, като издава заповед за арестуване на Ричард Гиър и забранява на Шети да напуска страната. Върховният съд отхвърля тези решения, обаче те се запазват поне на едно място – в базата данни на летището в Мумбай.

Шилпа ШетиИменно там, пет месеца след целувката, Шилпа е спряна и й е забранено да пътува за Берлин, където играе главната роля в мюзикъла „Мис Боливуд”. Актрисата се обажда разплакана на мениджъра си и след разследване на случая я пускат да излезе от Индия.

Шилпа Шети е добре позната в родината си, а от януари 2007 е известна и по света. Причината – тогава печели британското издание на „Big Brother” за звезди. Въпреки нееднозначните оценки за нея заради това, че е индийка (европейците май само изглеждат толерантни), тя печели с 68% от гласовете на аудиторията. На нас тя ни хареса много, затова добавихме малко снимков материал (чудим се как така Ричард Гиър я е целунал само по бузата, но пък по-добре, защото иначе щеше да стане още по-голям скандал; пък и когато си в Рим, трябва да правиш това, което правят римляните…):

{gallery}/actualno/news/shetty/shilpa{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here